Menu

Kraj dogajanja

Naslov:
Na Poljanah 18
2000 Maribor

Hit stand up je bil doslej organiziran 2 krat in sicer v Križankah v Ljubljani, katerega se je udeležilo 1200 obiskovalcev in na tržnici v Mariboru, kjer je prišlo 900 obiskovalcev. Oba dogodka sta bila enodnevna in odlično sprejeta, tako s strani publike, kot s strani nastopajočih. 

Zaradi dobro sprejete ideje in izvedbe samega dogodka smo se v Zavodu za kulturo Maribor v letošnjem letu odločili za tridnevni mednarodni festival Hit stand up na katerem bodo nastopili nekateri izmed najboljših in najbolj priljubljenih komikov iz Slovenije, Srbije in Hrvaške.

Festival Hit stand up Planet Tuš Maribor bo tokrat potekal od 24. do 26. oktobra 2014 s pričetkom ob 20.00 v dvorani 1 kina Cineplexx v Planetu Tuš MB. V sklopu festivala vas bo v 3 dneh nasmejalo kar 18 odličnih komikov. Vsak dan boste več kot dve uri uživali v programu smeha, nepozabnih prigodah in parodijah, večplastnih idejah in prebliskih komikov, ki bodo vsemu temu dodali gromozanski delež humorja in pozitivne energije.

In kdo vam bo pravzaprav pričaral smeh na obraz? 

Na odru se bodo zvrstili: Miha Brajnik, Lado Bizovičar, Nina Osenar, Matjaž Javšnik, Lucija Ćirović, Martina Ipša, Janez Usenik, Miki Bubulj, Tanja Kocman, Klemen Bučan, Nejc Petek, Klemen Mauhler. V smeh pa nas bodo spravljali tudi komiki iz Srbije in Hrvaške: Srđan Dinčić, Nenad Danilović aka Nesha Bridges, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Goran Furjan in Vlatko Štampar.

Več informacij o nastopih si lahko ogledate pod povezavo program/urnik.

Že razgibujete svoje obrazne mišice? Skrajni čas je, da začnete in se pripravite na resnično nepozaben tridnevni festival smeha, pozitivne energije in nepozabnih trenutkov, ki vam ga bodo omogočili odlični komiki iz Slovenije, Srbije in Hrvaške! 

ORGANIZATOR DOGODKA 

Zavod za kulturo Maribor
Ulica Lizike Jančar 1
2000 Maribor
Spletna stran: www.standupsi.com